Yüzme havuzu projesi hazırlandı 262

Belediye Başkanı Hasan Ergene Vali Muzaffer Ecemiş spor salonu yanında yapılacak olan yüzme havuzu ile ilgili basına bilgi verdi. Belediye Başkanı Hasan Ergene yaklaşık bir trilyon liraya mal olacak olan yüzme havuzu aqua park projesini tanıttı. Belediye bina ihalesinin hemen ardından yüzme havuzu ihalesini yapacaklarını belirtti. Başkan Ergene proje kapsamında büyük yüzme havuzu, Aqua park, kafe, restoran, çocuk havuzu, düşme havuzu ve tenis kortu olduğunu söyledi.  İşletmesini Belediye tarafından yürütüleceğini söyleyen Ergene, vatandaşlarımız akşam havuz başında düğünlerini de yapabilecekler dedi.